marți, 18 august 2009

Despre tigani si cocalari

Nu-i mai suport. Nu-i mai pot privi nici macar accidental. Oricat am incercat sa-i privesc ca pe niste oameni - si m-am chinuit ceva vreme cu chestia asta - nu am reusit. Pentru ca ei nu vor sa fie oameni, ei nu sunt oameni. Sunt niste rebuturi umanoide. Ca in orice proces de productie unde la inceput, ies si piese care nu-s conform asteptarilor, Dumnezeu pe astia i-a ratat. Sau i-a pus printre noi ca sa vedem cum arata si varianta.
Nu se poate face nimic cu ei, nu se pot adapta la o viata intr-o societate care tinde catre ceva ... sa spunem spre o civilizatie de minim bun simt. Sau nu vor sa faca asta. Pai si atunci, daca vor sa traiasca si sa gandeasca la -273 grade Celsius, de ce nu stau in pastele mamii lor undeva unde sunt numai ei si ai lor ? De ce vin printre noi ? De ce vin printre noi sa fure ? De ce sunt printre noi sa se cafteasca intre clanuri pentru lucruri pe care le detin dar pentru care nu au muncit niciun minut ? De ce statul le da bani pentru ca se impuiaza ca niste urechelnite, desi nu munceste niciunul dintre ei ?
Dupa felul in care se inmultesc, in vreo 30-40 de ani o sa observam ca se va putea incepe foarte usor sa se vorbeasca de Rromania. Nuntile si botezurile sunt ale lor, ei detin monopolul. Atrag toata prostimea catre ei, spre modul lor de a exista. Sunt rai, aroganti, lasi cand sunt singuri, ingamfati si periculosi.
Si cea mai mare parte de vina pentru ce se intampla o au conducatorii nostri iubiti. S-ar putea sa ne dam seama prea tarziu ca astia sunt o molima, ca se reproduc mai usor si mai repede decat ne putem noi educa acei unu sau maxim doi copii dintr-o familie. Sunt genetic pregatiti pentru genul asta de cucerire fara educatie, ca tancurile nemtesti care ieseau de pe linia de productie direct in campul de razboi pentru ca nu aveau nevoie de pregatire, trebuia doar sa arunce proiectile.
Poate ca desteptii din marea uniune europeana o sa se lamureasca si o sa inteleaga ca nu se poate face nimic cu ei si o sa modifice legile cu privire la unele minoritati, ca apoi sa gasim o metoda :) sa scapam de atitudinea lor pentru totdeauna.



Dovada proverbului "prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu